zondag 4 september 2011

Just4fun Balen

Gisterennamiddag nog beslist om daar vandaag deel te nemen. Ik zag een aantal van het triatlonkamp atleten terug maar die zijn allemaal H14.  Ook Sybren Blondeel en zijn papa deden mee. We moesten 200m zwemmen, 10 fietsen en 2.5 lopen.
 Het zwemmen ging goed en deze keer mijn wissel ook.  Er reden 5 man voor mij maar ik kon niet dichter komen, bleef ongeveer 10km lang op dezelfde afstand hangen.  In het lopen ben ik er dan nog een paar voorbij gelopen maar omdat er ook nog trio's meededen had ik geen benul hoeveelste ik was.Omdat er geen tijden waren voor deze wedstrijd was het toch wel schrikken toen ze mijn naam afriepen en  ik op het podium mocht als 3de.  Ik kreeg een bloemetje, haha en dat heb ik dan maar aan mama gegeven.  Papa heeft een filmpje gemaakt met de camera maar dat zal nog wel wat duren eer dat'm dat allemaal door heeft hoe dat 'm dat in mekaar moet knutselen en op internet moet zetten.

We zijn toen nog gebleven om naar de kwart te kijken. Het was zwemtrainer Koen zijn laatste wedstrijd en Patrick Erkens en Jelle zijn favoriet Dirk Bullen deden mee en ook Roel, die was ik bijna vergeten. Bullen ging weer als een wilde tekeer op de fiets, chique man zoals die kan fietsen.  Hij kon net niet eerste worden.  2de op een paar seconden van de winnaar Moonen en net voor de 3de die een paar seconden na Dirk binnen kwam. Spannend.

Ook hier een filmpje maar hetzelfde als hierboven. 'T zal voor morgen zijn denk ik. :-)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

proficiat man, sterk in je zo'n wedstrijd derde worden.
zwemcoach

Anoniem zei

Dikke proficiat hé Jarno! Via de grote deur de triatlonsport aant binnenstappen!

Tim