maandag 5 september 2011

Enkele resultaten

Enkele resultaten van het weekend

Het was geen verrassing en hij was groot favoriet maar dan moet je toch nog maar doen.  Joerie Vansteelant wint Powerman Zofingen. Hij overklast iedereen en heeft  9' minuten voorsprong op de nummer 2.  Op de koop toe vestigde hij een nieuw parcoursrecord en wordt de eerste duatleet die 3x op rij dit WK kon winnen. Bij de vrouwen won Melanie Burke.

Resultaten hier

In Gérardmer waren Sylvain Sudrie en Caroline Steffen (13de alg) de beste.  Knap resultaat ook van Debbie Verstraeten met een 4de plaats.  Lees hier haar verslagje van de wedstrijd.  Beste Belg werd Tim Jacobs op een 19de plaats en 1ste in de S3H.  Sam Gyde kwam 44" later over de streep op een 21ste plaats en 3de in de S4H.

De uitslagen vind je hier

In eigen land, in Balen kregen we een zeer spannende 1/4 Non drafting wedstrijd voorgeschoteld.  Dirk "The Bull" Bullen ging er in het fietsen als een raket vandoor en sprokkelde een goeie 3' voorsprong op teamgenoot Hans Moonen en nog een minuutje meer op Matthias Laureys.  De overwinning leek binnen maar op 150m van de eindmeet liep Moonen Bullen alsnog voorbij.  Deze laatste moest nog even alles geven om de snelste loper Laureys voor te blijven.  Het verschil tussen de top 3, amper 11". 

Uitslagen hier

Geen opmerkingen: