dinsdag 20 september 2011

Zwemloop Nijlen

De voorlaatste van dit jaar en het was blijkbaar dat iedereen deze wedstrijd als generale repetitie zag voor Het Vlaams Kampioenschap van zondag.  Veul volk dus in Nijlen. Zo waren er in de cat. van Jarno maar liefst 28 deelnemers. 

Jelle kon een 8ste plaats meepakken en zwom zelfs enkele slagen crawl tijdens zijn 50m.  "Omdat iedereen dat deed was zijne uitleg".  Deze keer nam Els de wissel voor haar rekening. :-) De toeter die ze kregen heeft bij hem veelvuldig dienst gedaan om achteraf te supporteren voor zijn clubgenoten en zelfs niet clubgenoten.

In de reeks van Jarno waren ze er allemaal, het zou niet makkelijk worden om die 3de plaats van vorig weekend te evenaren. In de reeks voor hem zwom en liep Tormans naar een sterke 9'20.  Jarno zwom 3'03, een seconde sneller dan vorige week en  vertrok als 7de voor het lopen.  Toen Jules hem inhaalde ging hij mee.  De nummers 1,2 en 3 waren al vliegen maar 4de zat er nog altijd in als hij het gat op Quinten en Cedric, alweer Quinten kon dichtlopen.  Op voorhand hadden we naar het parcours gekeken en de plek aangeduid waar hij kon versnellen.  Alles lag op 750m van de eindmeet nog op een zakdoek, dat zal je in het filmpje zien.  Toen ze op 200m van de meet kwamen zag ik dat Jarno perfect zijn inhaalbeweging al had ingezet.  Hij nam op een kleine 50m van de meet plaats 4 in.  In de volgende reeks was er nog een razendsnelle zwemmer van de plaatselijk zwemclub die nog voor hem belandde.  6de in de einduitslag.

Bekijk hier de video en hier de uitslagen

Geen opmerkingen: