maandag 1 augustus 2011

IMUK

Ironman UK kende gisteren een onverwachtte winnaar.  De Australiër Aaron Farlow brak het parcoursrecord en dit slechts een paar dagen nadat hij in de lange triatlon op AlpeD'huez had deelgenomen waar hij op de koop toe ook nog 3de werd.  Ander opmerkelijk feit is dat de jongeman in februari nog een been brak.  2de werd Guillaume Romain en 3de Nick Sanders.  Bij de vrouwen ging de hoofdprijs naar Grice Yvette, ook met een nieuw parcoursrecord, voor Caritt Johanna en Stadlmann Monika.  Er stonden slechts 12 pro's aan de start in Engeland. Dit is waarschijnlijk omdat dit slechts een 1000point race is voor de KPR.
Dat de Ironman over het kanaal niet echt populair is, zien we ook aan het feit dat er maar 4 Belgen aan de start stonden.  Nick Baelus werd 2de in de M35-39, Luc De Jaeger 7de in de M40-44. De andere 2, Dirk Baelus en Simon Belflamme moesten spijtig genoeg de handdoek in de ring gooien. 

Stephan Bayliss stond ook op de deelnemerslijst van deze wedstrijd maar die kwam niet opdagen omdat vrouwtje Bella, hoogzwanger, elk moment kon bevallen van hun eerste kindje.

Klik hier voor de volledige uitslagen

Geen opmerkingen: