maandag 8 augustus 2011

Hoe zou het zijn met ...

Allister Brownlee is op dit moment veruit de beste kwarttriatleet op deze aardbol.  Er kan volgend jaar maar 1tje de Olympische titel mee naar huis nemen.  Hoe deden enkele van de "oud"gedienden die in het verleden op het juiste moment hun kop aan het venster uit staken het dit weekend.

Simon Whitfield : de eerste gouden medaille winnaar in triatlon op de Olympische Spelen in Sydney in het jaar 2000.  Intussen is Simon 36 jaar en in Londen werd hij 23ste.  Whitfield die in tegenstelling tot de vorige jaren zijn trainingen van elke dag intensief heeft omgegooid en nu meer duurtraining doet beseft dat hij nog een hele stap moet zetten om volgend jaar te schitteren in Londen.  Hijzelf zegt het zo :"Trained hard, executed well. Result simply reflected where we’re currently at. Solid swim, smart ride, ran as fast as I could #mustrunfaster"

Jan Frodeno : de laatste Olympische gouden medaille winnaar werd 11de in Londen.  Hij zegt het volgende :"Olympics here I come! Content to finally survive a race in the rain, struggling to be happy about 11th. #WhoCares-GotATicket;))"

Macca : McCormack, kweet het niet maar de ITU wedstrijden die hij deed trekken op nie veel.  Ofwel geeft hij op ofwel is de uitslag zelfs nog niet om naar huis te schrijven. In Hamburg 26ste met een looptijd van 31'53 tgo de snelste lootijd van 29'47. Ook nu weer problemen met de hamstrings en opgave. "Torn hamstring retired early. I am going home to Australia for treatment. Brownlees off the front. Told you so!"
Misschien is die Olympische droom toch wat te hoog gegrepen voor Macca.

Geen opmerkingen: