zaterdag 11 juni 2011

Zwemloop Valkenburg

Vandaag zijn we even over de grens in het Nederlandse Valkenburg een zwemloop gaan doen.  Het was wel effe spannend want er waren wegenwerken en omleidingen maar toch waren we nog 20' voordat Jelle moest starten daar.  Het was een typisch Nederlandse organisatie.  Niks stressen, rustigaan doen maar toch degelijk georganiseerd.
Jelle mocht als eerste aan de bak en kwam zoals gewoonlijk als laatste uit het water om dan aan zijn inhaalrace te beginnen.  "6 heb ik er ingehaald" zei hij, op het toch vrij zware parcours.  Uiteindelijk werd Jelle 5de en mocht ook hij aan de prijzentafel een prijsje uitkiezen.  Het werd een lekkere warme badjas.
In de reeks van Jarno deed de Nederlandse kampioen triatlon en duatlon mee.  Maar het waren 2 meisjes die het snelst zwommen.  Jarno verloor een goeie 10" op de snelste mannelijke zwemmers maar dankzij een supersnelle wissel kon hij toch als eerste jongen aan het lopen beginnen.  De 2 dames waren toen al uit het zicht verdwenen. 

Al na een goeie 50m lopen van de 2km nam de Nederlandse Kampioen de leiding over en stond die niet meer af.  Jarno had het vrij moeilijk in het lopen maar kon uiteindelijk vrij makkelijk 2de worden.

Een reeks eerder deed een andere JTTL'er Yenthe het ook supergoed.  Hij kon een zilveren plak uit de brand slepen.

Voor uitslagen en foto's is het nog effe wachten. Maar zodra ze er zijn zet ik de link er op.

Geen opmerkingen: