woensdag 22 juni 2011

Wedstrijdweekend om naar uit te kijken

Uitzonderlijk druk gaan we het niet noemen, in deze periode zijn er wel elk weekend een handvol wedstrijden. Maar er zijn toch wel een aantal wedstrijden waar we naar uitkijken.
In eigen land is er Limburg 226-113.  De full distance zal voor de laatste maal doorgaan.  Zo vallen we na 3 jaar als toch hoog aangeschreven triatlonland weeral zonder volledige triatlon.  Voor meer info klik hier
In Idaho en Nice is het Ironmantime. Craig Alexander schreef nog gisteren in laatste instantie in voor de wedstrijd in Coeur D'Alene, Idaho.  Hij zal een extra badmutske moeten aandoen want de watertemperatuur ginder bedroeg in het begin van de week amper 12°C. De voorspelling is dat de temperatuur toch nog wel een paar graden gaat stijgen maar de organisatoren voorzien voor de dag van de wedstrijd toch warmtehutten waar de temperatuur rond de 40° schommelt zodat de atleten zich daar na het zwemmen kunnen "ontdooien".
In Nice zal het waarschijnlijk iets warmer zijn en daar staan er dan weer veel 3coachers aan de start naast Fré Van Lierde en Bruno Clerbout die het vooral opnemen tegen de heerser aan de Cote D'Azur Marcel Zamora.
In het Spaanse Pontevedra tenslotte gaat het Europees kampioenschap triatlon over de OD door.  Vrijdag staat daar al de juniorenwedstrijd op het programma met van Belgische zijde Charlotte Deldaele, Ine Couckuyt , Marten Van Riel, Régis Bader en Jelle Geens. Zatedrag is het dan de beurt aan de elite met als Belgen Katrien Verstuyft, Peter Croes en Simon De Cuyper. Meer info hier

Geen opmerkingen: