vrijdag 31 augustus 2012

Blessure update

Na een paar bijkomende onderzoeken die niks opleverden behalve dat er niks gescheurd of gebroken is, gisteren mijn eerste bezoekje aan de kiné/acupunctuur gebracht.
Vraag was, wat scheelt er dan?

Alle spieren rond de liesstreek, onderbuik, achterkant billen en onderrug staan extreem hard gespannen en kunnen niet meer ontspannen hetgeen voor overbelastingsverschijnselen zorgt.

Meer uitleg kan je hier vinden (met dank aan Stefan Biesmans voor de link)

Op gebied van sporten mag ik verder doen, maar wel rustig en zeker voorlopig niks intensief, stoppen als de pijn opkomt.

3 opmerkingen:

Stefan zei

Hoi Wilfried, Hoe zit het met je lies ondertussen?
Stefan

Jelle, Jarno en Wilfried zei

Stefan, buikspieren zijn terug in orde. Lies trekt nog een beetje. Bij zwemmen en fietsen zo goed als geen last, vanaf volgende week rustig terug beginnen lopen en vooral stretchen stretchen stretchen, is één van de enige middelen om er vanaf ter geraken. probleem is, je moet altijd met 2 zijn om die stretch oefeningen te doen.

Stefan zei

Iderdaad bij zwemmen en fietsen voel je zo goed als niets. maar als je begint te lopen begint het terug te irriteren. Heb er ook al een tijdje last van (na Frankfurt) toch nog blijven verder trainen maar uiteindelijk gaat het niet meer. Heb nu 3 behandelingen gehad bij een osteopaat en ik moet zeggen het gaat de goede kant uit. Ga eind volgende week terug starten met een looptraining maar eerst nog een weekje naar de zon.
En zoals je al zei stretchen stretchen en stretchen.
Stefan