maandag 20 mei 2013

Seneffe

De eerste "echte" triatlon van het jaar voor Jarno.  En met het BK volgend weekend kon je hier maar beter eens generale repetitie houden. Dat het water nie warm was wisten we wel.  Op papier 14.5° maar geruchten deden ginder de ronde dat het net 13° was.  Dus net genoeg om er toch een triatlon van te maken.  Na verkenning van het fietsparcours met Simon Folens ging alles de wisselzone in.  Ondertussen had Maarten de Jeugd C wedstrijd gewonnen en was Jaline 3de geworden bij de dames jeugd C.  De toon was dus gezet.


Net terug van parcoursverkenning, Simon op de achtergrond


Klaarmaken voor de start


Ready to go

Jarno zwom niet slecht maar op 500m worden de verschillen natuurlijk wel al dadelijk wat groter.  In een groepje uit het water op 55" van leider Folens.  De wissel liep niet goed, veel tijd verloren (nog eens 26" op Simon) met uittrekken van het pak.  Dan de achtervolging ingezet met een Waals atleetje dat vanalles zei maar Jarno verstond er de ballen van :-). Al na een paar kilometer kon de Waal niet meer volgen.  Jarno was intussen bij Cedric gekomen en samen hebben ze dan toch nog een beetje van hun achterstand goed gemaakt. Snelste fietstijd.


Nummers 4 en 5 in T2


Start van het lopen

Simon kon nog als eerste wisselen maar Yorben en een Waals atleet waren reeds tot op 10" genaderd.  Jarno volgde dan als 4de op 29".  In het fietsen en de 2de wissel dus 52" goedgemaakt. Even na het keerpunt van 1.5km kon Jarno de 3de plaats pakken.  Yorben was intussen naar plaats 1 gelopen en zo was het podium compleet.


Laatste meters van het lopen


Podium, Yorben, Simon en Jarno

Uitslag hier

Geen opmerkingen: