maandag 10 september 2012

Zwemloop Geel

Zaterdag jongstleden stonden Jelle en Jarno aan de start van de zwemloop in Geel.  Altijd veel volk in Yellow, zoveel zelfs dat de voorop gestelde starturen ruim (lees een dik uur) overschreden werden.  Nog een gevolg daarvan was een parkeerboete van 15€ omdat er een parkeertijd gelde van "slechts" 4u. Geel is de eerste in een rij van 4 zwemlopen in september.

Jelle moest als eerste aan de bak , kwam als 3de uit het zwembad maar kon dankzij een snelle wissel als 2de op pad.  Hij kwam aan de meet een paar meter te kort om de nummer 1 te pakken. De winnaar, nieuw? in het circuit want in alle andere zwemlopen nergens tegengekomen
(Foto : Jelle in volle eindspurt en links de supporters)

Jarno had een goede zwembeurt en kwam net achter Maarten uit het water.  Het 2 tal vertrok samen voor de 1500m lopen en iedereen kent intussen de eindspurt van Jarno.  Jarno eerste in de reeks voor Maarten.  Maar dan kwam weeral een nieuwkomer in de volgende reeks wat roet in het eten gooien. Komt blijkbaar uit het duatloncircuit maar is nergens in een uitslag te vinden.  Maar swat, de jongen liep razendsnel naar plaats 1 zodat de 2 jttl'ers een plaatsje opschoven.

Uitslagen hier (in de reeks H12 toch een foutje in ofwel eindtijd of looptijd van Jarno)
Foto's staan hier



Geen opmerkingen: