zondag 22 juli 2012

Aernouts en Spirig winnen 70.3 Antwerpen

Bart Aernouts kreeg in Antwerpen het meeste tegenstand van teamgenoot Bert Jammaer die met podium verwachtingen aan de start stond.  In het fietsen kwam Aernouts net voor de wissel aansluiten bij het duo Jammaer-Krylov maar Aernouts liet er in het lopen geen gras over groeien en pakte de "Antwerp 70.3" zege voor het 3de opeenvolgende jaar voor Jammaer en Krylov.  Luc Van Lierde die zijn comeback maakte op 43 jarige leeftijd sloot af met een mooie 9de plaats.

Bij de vrouwen stond er geen maat op Olympisch atlete Nicola Spirig.  Net als een aantal weken geleden in Zwitserland 70.3 maakte ze brandhout van de concurrentie. Terwijl veel van haar collega's in Hamburg een sprintje afwerkte als voorbereiding op de Olympische Spelen pakte Spirig nog eens uit op een 70.3, en hoe meer dan 12' voorsprong op nummer 2, Hignett en een kwartier op de 3de Heleen Bij De Vaate.

Verder waren er nog AG overwinningen voor Hannes Cool, Geert Lauryssen, Wouter Vander Mast, Jerome Philippe en bij de vrouwen voor Ann Mertens.

Maatje Marc nam revanche op zijn DNF in Regensburg en kon met 4u36 de 4de plaats in zijn AG pakken.  Een andere Lanza stage ganger Jan Schrooyen nam de laatste podiumplek in zijn AG.  Knap gedaan mannen!!!


... en they are going to Las Vegas (WK 70.3) GR8 

Alle uitslagen vind je hier

Geen opmerkingen: