woensdag 9 mei 2012

Scholentriatlon Genk

Jarno stond vanmiddag in Genk uiteindelijk toch aan de start van de scholentriatlon.  Een verstrooide leraar LO had hem en zijn klasgenoot Timo vergeten in te schrijven maar gelukkig konden ze door een paar afzeggingen toch nog starten.
De buien die mekaar snel opvolgden maakten er een vrij natte bedoening van.  Nog een geluk dat de buitentemperatuur vrij aangenaam was zodat het al bij al toch nog meeviel.
Plaats van het gebeuren was Boxbergheide in Genk
De afstanden voor vandaag waren 220m zwemmen in een woelig 20m badje van Boxberg.  Daarna 9km fietsen op de weg verplicht met MTB en om af te sluiten 1800m lopen op en rond de berg waarop het zwembad ligt.
Jarno die nog effe dacht in te zwemmen, miste zijn start omdat hij niet op tijd terug aan de overkant was.  Met enkele seconden achterstand kon hij uiteindelijk toch vertrekken en als eerste uit het water komen.  Zijn klasmaatje Timo deed er wat langer over maar met zijn capaciteiten als MTB'er verwachtte ik toch dat hij vrij snel het gat zou dichten.  15" per ronde pakte hij terug om Jarno in de laatste 100 den meters in te halen.  Het lopen was dan niet zo aan hem besteed maar Jarno moest toch vrij diep gaan want met een hoop andere reeksen al geweest en nog te gaan was het de eindtijd die van tel was.  Afwachten wat de uitslagen zullen zijn om te kijken welke plaats hij uiteindelijk zal bekleden.

Maarten, Koen en trainer Mario waren de andere JTTL vertegenwoordigers.

Helen maakte een aantal kiekjes en die kan je hier bewonderen.

Geen opmerkingen: