maandag 14 mei 2012

Recap weekend

De Belgische triatleten waren dit weekend niet alleen in eigen land actief maar ook op verscheidene plaatsen in het buitenland, en ze lieten overal weer van zich spreken.

Laat ons beginnen in Geel waar de watertemperatuur voldoende hoog was om er een triatlon van te maken.  Winnaar 185'er Pieter Denteneer voor teammaatje Marten van Riel. Overdracht van de macht aan het jonge geweld, for sure.
Uitslagen van Geel vind je hier

In het buitenland zagen we in Mallorca 70.3 Michael Raelert weer effe triatlonles geven.  SMO'er Tom Vander Hoogstraete deed het schitterend in zijn allereerste Ironman 70.3 met een 4de plaats.
Bij de vrouwen werd Tine Deckers 2de en Sofie Goos na een tijdstraf 4de.  Winst was er voor Emma-Kate Lidbury.
Ook de Belgische Age groupers lieten ginder van zich spreken. Timothy Van Houtem werd 1ste AG op een 17de plaats algemeen en natuurlijk winst in zijn AG.  Ook Geert Lauryssen deed het schitterend met een 24ste plaats algemeen en 3de in de M30-34.  Bart Schrooyen werd 5de in de M25-29
Alle uitslagen van Mallorca kan je hier nog eens nakijken

In de sterk bezette ITU in San Diego kon Simon De Cuyper bevestigen met een mooie 16de plaats.  Winst was ginder voor Jonny Brownlee, jongere broer van gekwetste Allistar.Peter Croes liet weten dat hij dringend op zoek moet naar kilometers en vermogen in de run.
Bij de vrouwen viel de wedstrijd van Katrien Verstuyft in't water door een valpartij.  Ook daar was er winst voor een Britse, Helen Jenkins.
Alle uitslagen van San Diego hier

Geen opmerkingen: