maandag 16 april 2012

Kona loterij

De tickets van de Kona loterij zijn verdeeld.  Het grootste gedeelte van de spots gaat naar Amerikanen. Er zitten een paar Europeanen tussen en ook, jazeker, 1 Belg  bij de gelukkigen. Jean Pierre Filippini.  Een operation director bij Carglass mag in oktober naar de Big Island.

De loterij die sedert vorig jaar een grondige gedaanteverwisseling onderging.  Zo zijn 100 van de 200 slots weggelegd voor atleten die 12x of meer aan een ironman deelnamen.  De andere 100 waren voor zij die een "lotje" kochten.  Ook mensen die al meermaals aan de loterij deelnamen kregen meer kansen.  Bv 10x deelgenomen = 10 loten.

Bekijk hier de lijst met gelukkigen van de loterij

4 opmerkingen:

Stefan zei

Jean Pierre Filippini. Is een tijdje bij ons in de club geweest. Man met veel geld. ALs dit dan maar geen toeval is. Allé ik gun het hem wel.

Jelle, Jarno en Wilfried zei

Zou het mogelijk zijn om "onder de tafel" wat te regelen met het WTC, kweet het nie, denk het niet, gewoon toeval een heeeeel veeeel geluk

Stefan zei

Alles je veel geld op of onder de tafel kan doorschuiven, dan denk ik dat WTC niet gaat twijfelen. Met geld kan je alles kopen. Verleden jaar werden ook al voor grof geld tickets via e-bay verkocht.
Mijn mening is Hawai ticket moet je verdienen. En niet winnen via een lotje. Maar als ik er ééntje moest winnen met een lotje dan zal ook niet twijfelen hoor.

Anoniem zei

Het lijkt dat hier een beetje frustratie bij zit. Geld kan ook niet alles. En een eBay lotje kopen van 40000 € kan ik niet, dat is oor de rijken. Ik weet wel dat ik nu reeds jaren train voor enkele IM. Ik was dan ook bezig voor de iM in augustus. Maar in mijn hoofd was ik mentaal ervan overtuigd dat ik in Kona zou starten. Ook al zou ik 75 j zijn. Dus tering bij de nering. Dus ik had een opdracht gegeven van 100$ per jaar in Januari te storten om misschien een lucky slotje te krijgen ( gaat tenslotte naar een goed doel) De Ceo challenge hadden ze afgelast en 12 IM heb ik nog niet. Ongeloof was groot toen ik hoorde dat mijn naam bij de lucky winnaars was. Ik heb sterren gezien tijdens de hete winderige wedstrijd maar genoten op Ali drive finish!
Positieve energie, discipline ( met mijn job noodzakelijk) en heeeeeeeel veeeeeel geluk ! ( wie zijn by The way WTC). Gr. Jean-Pierre