zondag 22 april 2012

Jeugd C triatlon Herentals

De eerste triatlon van het seizoen. 250m zwemmen in een zwembad.  Daarna effe "chillen" om een uurke erna de gas open te draaien voor 5km fietsen waarna direct een 2km lange vettige bosloop volgde.

Het zwemmen, 50m meer dan gisteren ging hun goed af.  Ze konden het tempo van hun 200m effe langer volhouden.  Maarten als snelste, Jarno ergens rond plaats 6-7.
5km fietsen en vertrekken op basis van de zwemtijden.  Jarno moest een kleine 20" goedmaken en kon dat op het nippertje.  Hij en Maarten begonnen samen aan het lopen.  Ik reed erachter en zag een goed lopende Michiel De Laet in gele uitrusting stilletjes naderen.  Na 1 km moest Jarno lossen bij Maarten.  De Laet kon het gat helemaal dichten en op een goeie 200m van de streep werden de versnellingen ingezet.  Maarten moest zijn meerdere erkennen in Michiel en Jarno kon het podium vervolledigen.

Jaline werd knap 2de bij de Dames jeugd C en Lone maakte er een one-women show van in de Jeugd B.  Rune doorstond zijn vuurdoop in een eerste echte triatlon met glans.

Beeldjes volgen later in de week maar hier kan je al vast een heel kort voorproefje zien

Geen opmerkingen: