donderdag 22 augustus 2013

Zwemloop Bilzen



Jelle in aktie tijdens de Z3ROD zwemloop van Bilzen

De slechtste dag van heel de zomer, zo leek het.  Na veel zonneschijn eindelijk eens regen, tis goed voor de gewassen maar als je een zwemloop organiseert heb je liefst een zonnetje dat schijnt.  Maar met een sponsor als Karhu en Z3ROD waren er mooie prijzen te winnen en daarom toch veel volk aan de start.

Voor Jelle was het weer al effe geleden dat hij nog een wedstrijd gedaan had en dat zagen we in zijn zwemmen.  In zijn "thuisbad" zwom hij een goeie 10" trager dan gewoonlijk, waar lag het aan, ik weet het niet.  Maar eens aan het lopen schoot hij nog naar voor en eindigde mooi 5de, als 1ste eerstejaars bij de H08.  Achteraf gezien, had 'm nog 10" sneller gezwommen zou de einduitslag toch nog hetzelfde geweest zijn.


snelle wissel en wegwezen


 aangekomen na een zeer snel loopgedeelte

Voor Jarno was dit een laatste doorgedreven training voor het BK triatlon die hij absoluut wou meedoen want de eerste prijs bij de H14 was een paar Karhu loopschoenen ter waarde van 125€.


de 1ste prijs

Maar eerst moest er gezwommen en gelopen worden.  Een zwemmer van de Bilzense zwemclub deed mee maar Jarno liet het gat daarop niet groot worden.  Slechts 4" trager en met 3'18" goed doorgezwommen. Een snelle wissel en het gat was al gemaakt.  Dan doorgetrokken en aan het keerpunt gezien dat zijn voorsprong voldoende was om tegen een goed tempo de overwinning en de schoenen binnen te halen.


al in de wissel het verschil maken


eerste plaats, trainer Mario zag dat het goed was


het podium : Robin, Jarno en Stef

Hier de uitslagen

Volgende afspraak, nu zaterdag in Viersel.  BK triatlon.

Geen opmerkingen: