maandag 5 augustus 2013

Jeugd B duatlon Geel




Het eerste wat me opviel was dat er maar zeer weinig jeugd naar Geel was afgezakt. Zou de vakantie er voor iets tussen zitten? Dat kan. Een snelle blik op vorig jaar leerde dat er toen niet meer volk was.  JTTL was bij de jeugd B jongens 1/3 van het deelnemersveld en bij de meisjes de helft. In totaal stonden we met 4 atleten (Rune, Paulien, Marie en Jarno) aan de start.  Maak zelf de rekensom.

Jarno kon samen met een zekere Bjorn Blondeel na het eerste lopen aan het fietsen beginnen.  Die Blondeel werd nog door Jarno in de laatste 100den meters van het podium gehouden op het BK duatlon.  Blondeel kiest volgend jaar voluit voor het wielrennen.  Dus net als Diederik Pemen (2de BK) en Dries Desmedt (1ste BK) laat hij de duatlon voor wat het is.


de start, klopt de rekensom? :-)

In het fietsen had Jarno het niet makkelijk.  Blondeel probeerde een aantal keren weg te demarreren van achter zijn rug maar Jarno kon het gat telkens weer dichtrijden.  Dit kostte natuurlijk krachten.

Ze kwamen nog samen binnen van het fietsen maar toen vloog Blondeel weg.  Jarno had geen antwoord op de snelle loopstart maar kon nog vrij makkelijk zijn 2de plaats veilig stellen.


laatste loopmeters

De uitslag hier.


Rune kreeg te kampen met een afgevallen ketting.  


Paulien stond op het 3de podiumtrapje


Marie werd verkeerd gestuurd tijdens het fietsen en bijna omver gereden door de eerste deelnemers en motoren van de junioren en jeugd A.

Duatlon, toch niet zo makkelijk....

Geen opmerkingen: