woensdag 27 maart 2013

Jarno : Jeugd B duatlon Geluwe


Mijn eerste wedstrijd dit jaar bij de jeugd B. Dat zijn de 14-15 jarige.  Ik was wel effe benieuwd hoe ik het ervan af zou brengen.  Zouden die van 15 veel sneller zijn?

We moesten 1.8km lopen, net geen 11 fietsen en dan 900m lopen om af te sluiten.  In Geluwe was het net als in de rest van het land, koud, veel wind, koude wind maar geen sneeuw.



Ze vertrokken gelijk de gekken.  Na een 200m moest ik de eerste 2 al laten gaan, die gingen te snel.  Ik liep een paar meter achter de 3de.  Misschien konden we dan in het fietsen wat samenwerken.  Ik had een goede wissel, was weer 1 van de enigen die wisselden van loop naar koersschoenen.  Nu was ik 3de.


We moesten een lange brug over en daar was het wind op kop.  Er kwam iemand van achteruit en die demarreerde van mij weg.  Ik kon niet mee.  In de 2de ronde hetzelfde scenario. Maar die reed niet echt ver weg.  Dankzij een 2de goede wissel kon ik als 4de vertrekken voor de laatste 900m.  Nummer 3 zakte er wat door maar ook ik kon in de eerste loopmeters niet in mijn tempo komen.  Beetje verkrampt misschien van de kou of te weinig getraind op de wissel.  Ik liep uiteindelijk toch nog de 3de looptijd in de 2de run maar kreeg nummer 3 niet meer te pakken.


Al bij al content maar er is nog veel werk aan de winkel, die mannen fietsen echt wel heel snel.

Maarten pakte zijn eerste overwinning in de jeugd C wedstrijd.  Ik durf er veel op te wedden dat het niet zijn laatste zal zijn dit jaar.

Hier de uitslag en meer foto's hier

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Knap gedaan van Jarno !!! , komt die bril mij bekend voor ?? :-)
Ironmac

Jelle, Jarno en Wilfried zei

Gelijk die van de papa hé Mac