vrijdag 15 juni 2012

The crash .. 5 dagen later

Een update van mijn fysieke en ook wel een beetje mentale toestand na de val afgelopen zondag in de La Roche111.

Maandag : een dag om rap te vergeten, gewoon alles deed pijn, elke beweging was een marteling.  Kwam daarbij nog dat ik de afgelopen nacht niet of amper geslapen had. Els heeft me moeten helpen aankleden.

Dinsdag : same story zowel voor de dag als voor de nacht.

Woensdag : ging het al iets beter, had een vrij goede nachtrust gehad maar in de loop van de dag begon mijn rug en nek verschrikkelijk op te spelen.  Mijn elleboog kan ik al wat meer plooien maar de schouder blijft bij gebruik pijn doen ... dus best nie gebruiken zeker.

Donderdag : topdag wat de rug en nekpijn betreft.  Iemand merkte op dat ik er "verwelkt" uitzag!!! Ik zag het dan ook echt niet meer zitten.

Vrijdag : na een goede nacht blijkt de pijn in rug en nek al een stuk verminderd, oef. Alleen die f*µ$ ing schouder blijft me parten spelen.  Straks eens langs bij osteopaat/kiné om de foto's laten bekijken, kijken wa die zegt. Gelukkig regent het vandaag, iets dat verwelkt is kan best wat water gebruiken :-)

Maandag staat een afspraak met een orthopedist op het programma, dan zullen we wellicht meer weten.

Doordat ik overkop gegaan ben en niet weggeschoven vallen de (schaaf)wonden wel heel goed mee, heb er eigenlijk weinig tot geen last van.  Een kleine selectie hieronder







2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mss ook een fotoke bijzetten waar dat Els u aant aankleden is....
;) ;)

Tim

Jelle, Jarno en Wilfried zei

Dat wilt ge liever niet zien, geloof me ;-)