maandag 4 juni 2012

Jeugd C Brasschaat

Ook in Brasschaat hield het niet op met regenen.  Kwam daarbij nog de koude buitentemperatuur waardoor er verplicht met wetsuit moest gezwommen worden.  De start van de Jeugd C kreeg een uitstel van 35' omdat De Lijn een kruispunt niet wou vrijgeven mits de garantie van 2 extra seingevers.  Dat de atleten al die tijd met hun voeten en later ook handen, omdat het water warmer was dan de buitenlucht, in het water stonden kon hun niks deren.

Jarno had een heel goede zwembeurt en kwam als 4de uit het water.  Maar dan liep het mis.  Ze moesten hun wetsuit in een zak steken en dat lukte niet zodat hij het er dan maar bovenop gooide.  De scheidsrechter riep hem terug en het wetsuit moest in de zak.  Dan zijn de vogels vliegen natuurlijk.  Hij probeerde in het fietsen nog het gat te dichten maar het lukte niet. Door de kou en de regen, geen "Jarnoweer" kwam hij met blauwe lippen wissel 2 binnen.  Het zal nooit gene Flandrien worden denk ik :-).  Ook die wissel viel in het water want door de kou en de nattigheid kreeg hij zijn loopschoenen moeilijk aan.   Hij heeft dan nog gedaan wat hij kon in het lopen maar een 4de plek was het hoogst haalbare gisteren.  Teamgenoot Maarten die beter tegen regen en kou kan haalde zijn eerste triatlonzege binnen.  Jaline eindigde net als Jarno nipt naast het podium.

Uitslagen vind je hier Opvallend, Quinten Aelbrecht heeft zowel in Brasschaat (triatlon) als een paar uur later in Scherpenheuvel (zwemloop) meegedaan

Ook voor Jarno zit het "voorjaar" er op.  Ook hij kan net als zijn broer terugkijken op een schitterende campagne. Slechts 2x eindigt hij naast het podium.  De rest is een verzameling van 2de en 3de plaatsen met 1 overwinning in de scholentriatlon.
Voor Jarno gaat het seizoen terug van start op 15 augustus in Izegem.

Geen opmerkingen: