maandag 14 november 2011

End of season

Om geen proces wegens plagiaat op onze nek te krijgen noemen wij onze seizoensafsluiter de End of season party, kortweg EOS.
We kregen een heel gevarieerd programma voorgeschoteld.
Allereerst was er het sportieve.  Een veldloopje voor groot en klein.  Mario had een mooi parcours uitgestippeld in en rond het voetbalplein en de speeltuin aan de sporthal in Herderen.
Nadat iedereen zich in de opkomende mist de pleuris had gelopen werd er richting zaaltje St Jan gegaan.
Eenmaal gesetteld en iedereen voorzien van drank kon deel 2 van start gaan.  Nu werd het intellectuele op de proef gesteld via een kwis waar ook de kleinsten hun bijdrage moesten leveren met enkele doe -opdrachten.  Na een klein uurtje kon dan de innerlijke mens gevoed worden met een zeer uitgebreid en lekker dessert buffet.
Laat ons dit deel 3 noemen want iedereen waagde zeker meer dan 1 bezoek aan de "voorraadtafel".
Deel 4 was het officiƫle gedeelte waarin alle aanwezige leden even naar voren mochten om hun "prijzen" in ontvangst te nemen. Met natuurlijke speciale aandacht voor zij die erin geslaagd waren dit jaar een titel te bemachtigen.
Laatste deel van de dag was zoals wij da in het dialect noemen, de noskes, het avondeten voor de dialectanalfabeten.  Broodjes bij de vleet.

Ondertussen werd er natuurlijk veel bijgebabbeld en na een geslaagde dag vertrok iedereen voorzichtig naar huis door de wel erg dichte mist.

En we sporten nog lang en gelukkig #ETL #JTTL

Geen opmerkingen: