donderdag 16 oktober 2014

Afscheid



Afscheid klinkt misschien wat hard maar een ander woord vond ik niet zo snel.  Voor het volgende seizoen, seizoenen, geen triatlon meer voor mij.  De goesting was in het verleden al even zoek en is dit jaar helemaal verdwenen.  Niet dat ik niks meer voel voor de sport, maar deelnemen aan wedstrijden moet niet meer voor mij. Je zal mij wel nog tegenkomen op de fiets en een 2-3 tal keren per week duik ik mijn garage in om wat met gewichten te sleuren en af en toe bind ik de loopschoenen ook nog wel eens aan. Dit om toch een beetje in "vorm" te blijven, zowel letterlijk als figuurlijk :-).

Met Jarno en Jelle heb ik 2 waardige opvolgers. Ik zal ze zolang dat binnen mijn mogelijkheden ligt zo goed mogelijk proberen te begeleiden en indien nodig op zoek gaan naar begeleiding.  Hetgeen we eigenlijk al een beetje gedaan hebben met aan te sluiten bij de zwemclub in Hasselt.

Een bijkomend probleem is nu wel dat de titel van deze blogpagina en onze FB pagina eigenlijk niet meer klopt. We denken na over een waardige vervangtitel maar wie een suggestie heeft, laat het ons weten.

1 opmerking:

Werner zei

twie for triathlon ;-)