maandag 15 april 2013

Zwemloop Tongeren


Klaar voor de start

De eerste zwemloop van het jaar voor Jarno en Jelle.  Veel vraagtekens? Hoever staan we tegenover de anderen.
Vooral Jelle die door ziekte bijna 3 weken geen zwembad gezien had was wel zenuwachtig want die van zltc van vorig jaar die voor hem was in Tongeren zwom bij hem.
Jelle startte in de 2de reeks.  In reeks 1 was er al eentje die goed snel was dus doorgaan tot op de streep was de boodschap.  Jelle zwom goed, 2'01 en kwam als 2de de wissel in.  Na een superwissel kon hij die 2de plaats in het lopen goed houden, slechts 1" trager dan de latere winnaar gelopen en die was een jaar ouder.  Een 2de plaats (1" sneller dan de nummer 3) op het eindpodium was buiten alle verwachtingen.  Jelle heeft zijn intrede bij de H08 dus zeker niet gemist.


Snelle wissel


Gas geven tot op de streep


 Podium (de jongste)

Ook Jarno startte voor het eerst bij de H14.  Op voorhand hadden we de concurrentie eens gescreend en winnen behoorde zeker tot de mogelijkheden.  Maar er moet natuurlijk altijd eerst gezwommen en gelopen worden.  Op 200m kwam hij door in 2'35, een nieuw PR (20m bad). Met een zwemtijd over 240m van 3'08 was hij eerste uit het water.  In het lopen kwam hij niet meer in de problemen en sloot hij ook af met de snelste looptijd.


Opwarmen


Als eerste naar de wissel


Snelste looptijd


Het podium (de kleinste)

OK de grote kanonnen stonden niet aan de start, dat weten we ook maar met een overwinning het seizoen beginnen is altijd goed voor het zelfvertrouwen en we weten nu dat we op de goede weg zitten en kunnen dus op deze manier blijven verder werken.

Uitslagen vind je hier 

ETL behaalde maar liefst 13 van de 30 medailles en dit met 19 deelnemers.  Meer uitleg heeft dit niet nodig denk ik!

Geen opmerkingen: