zondag 21 april 2013

Over fietsweekends, circuits en andere zwem pr's

Fijn trainingsweekje geweest.  Maandag terug het lopen opgepikt, rustig begonnen, nie te lang, deed goed. Dinsdag dan al direct opnieuw gelopen, start to run gedaan samen met Els net voor de zwemtraining.
Woensdag dan afgezakt naar het circuit van Zolder om er samen met Jarno rondjes te draaien. Na 47km tegen 39 gem. vonden we het wel welletjes.



Donderdag kwam Mario met de surprise af dat we opnieuw een 400 en 200m test moesten zwemmen.  Ik vertrok samen met de snelle zwemmers Tim en Jan.  Normaal kan ik Jan niet volgen maar nu dus wel.  Na 300m evenwel moeten lossen en afgeklokt op 5'37.   De 200m ging mij eigenlijk nog beter af.  Vol vertrokken en het niet echt laten stilvallen. 2'38 weer een pr voor dit jaar.
Vrijdag dan een rustige uitdrijftraining van 3400m.


Zaterdag  de eerste dag van ons fietsweekend met een ritje richting Vaals. Het kaf werd al gauw van het koren gescheiden zodat een select groepje van 9 overbleef.  We haspelden 128km af, bijna 2000 hoogtemeters.  Bekijk de rit hier
Jarno reed samen met een paar andere jeugdleden in de andere "tragere"  damesgroep mee en zij mochten zich uitleven op de vele klimmetjes met uiteindelijk bijna 60km op hun konto. Bekijk hier de rit.



Vandaag werd het een rustige vlakke rit van 137km, 33.0 gem.  losrijden zeker :-) De rit hier 



Geen opmerkingen: