vrijdag 30 december 2011

Jaaroverzicht : JARNO

Voor Jarno was het zijn eerste jaar in de reeks H12.  Dat betekende dat er nu 200m moest gezwommen worden en 1500 gelopen.  Met 6 podiumplaatsen heeft hij het zeker niet slecht gedaan.  Een paar keer er net naast.  Een triatlon stage en daar een paar weken voor en achter duchtige trainingen zorgden er voor dat hij eind augustus en begin september eigenlijk zijn beste wedstrijden afwerkte in een sterk deelnemersveld.  Jammer dat op het Vlaams kampioenschap de conditiepiek net over was en hij net naast het podium viel.

Dit jaar ook een eerste keer geproefd van een jeugdC triatlon die na een week triatlonkamp kwam.  In Viersel was na een verschrikkelijk slechte eerste wissel een 5de plaats het hoogst haalbare. De uitspraak:"Dit was veel leuker dan een zwemloop" achteraf zei eigenlijk genoeg.

Hij zal volgend jaar veel van die "leuke" momenten mogen meemaken want we gaan zeker meer van die triatlonnetjes doen en natuurlijk ook nog de zwemlopen.  Daar overal zo goed mogelijk in presteren met af en toe eens een uitschieter en het seizoen zal geslaagd zijn.

De uitslagen vind je hier

Geen opmerkingen: