donderdag 23 januari 2014

HELLO


Het is al weer eventjes geleden dat we nog iets van ons hebben laten horen maar dat wil niet zeggen dat we stil gezeten hebben intussen. Integendeel.

Jarno is met het terug beginnen van school weer in zijn oude ritme aan het geraken en intussen hebben we al een voorlopige wedstrijdkalender in mekaar gebokst.  Er staan veel wedstrijden op maar welke het uiteindelijk zullen worden moeten we nog effe bekijken. We trainen naar 3 doelen dit jaar. 1ste doel het BK duatlon eind mei. Doel 2, hoe kan het anders het BK triatlon eind juni.  Derde doel is de periode vanaf Sterke Peer tot en met Viersel.  Doel overall is opnieuw een stapje vooruit te zetten en evengoed doen als vorige jaar. En daarnaast natuurlijk ook weer een dik PR in het vissen :-)


Jelle zal dit jaar ook een paar keer gaan meeproeven van wat kidsduatlons en triatlons en daarnaast natuurlijk de zwemlopen. Hij wil dan ook proberen zo vaak mogelijk op het podium te staan.


Wat mezelf betreft zal ik uit de vrije weekends dat de kids geen wedstrijden hebben een paar sprintjes uitpikken.  Aarschot, Eupen, Sterke Peer komen daarvoor zeker in aanmerking.


Geen opmerkingen: