zondag 14 oktober 2012

Jacobs en Cave

Schitterende wedstrijd, zware omstandigheden, veel wind en hot hot hot.  Een klasse Vanhoenacker die gokte en verloor maar de wedstrijd mee gemaakt heeft.  Super Jacobs, speelde zijn sterkste troef uit en won.  Raelert, den Andreas, pacete het zo goed dat hij vanuit de achtergrond nog plaats 2 kon pakken, it ain't over till its over.  Knappe Frederik van Lierde die mentale en fysieke slagkracht liet zien en op het 3de podiumtrapje mocht.  En wat van Bart Aernouts, snelste marathontijd, net buiten de top 10.


2 wereldkampioenen bij de AG.  Sam Gydé, na veel blessureleed een opsteker en Stefanie Adam, winnares Bilzen 111

 De andere Uplacers, Bruno en Axel, respectievelijk 16de en 15de.
Goos 25ste en Deckers 16de.

Een mindere dag.  Macca, reed eerst Binks derailleur naar de vaantjes, dan lek en gaf op.  Alexander, ging zo hard in zijn strijd om Macca niet laten terug te komen in het eerste kwart van de wedstrijd dat er nadien niet meer dan 3u00 in zat op de marathon. Afscheid met een 22ste plaats, Rasmus Henning.De andere Raelert, de Michael, zwalpte al tijdens het fietsen en kwam nooit in het stuk voor.

Genoeg mannen, de vrouwen.  Spannend tot op de meet.  Cave, Ellis en Steffen reden op kop, kregen alle 3 een 4' penatlty zodat Carfrae uit de achtergrond kon terugkomen.  Ellis viel weg vooraan, maar Cave en Steffen bleven gaan, Carfrae kwam te kort.  Cave 2 wereldtitel in 5 weken.  Steffen, gestreden tot de laatste meter 2de en Rinni derde.

En good old Natascha Badmaan, 6de

Geen opmerkingen: