zondag 29 juni 2014

BK jeugdtriatlon 2014 Brasschaat

BK Brasschaat

Meer dan een 2de plaats zat er niet in gisteren in Brasschaat.  De minuut achterstand na het zwemmen was er teveel aan.  Een hectische zwemstart waarin Simon als een speer wegschoot.  Jarno de voeten van BaslĂ© (zonder wetsuit) pakte tot aan de eerste boei maar toen half overzwommen werd en de voeten kwijt was en de vogels waren gaan vliegen.  In het fietsen kwam hij nog 20" korter maar een misser in de wisselzone, dank u mevrouw de scheidsrechter om onder de voeten te gaan staan en hem op het verkeerde been zette, halveerde het gedane werk weer. Met 50" achterstand en 3km lopen voor de boeg was het een beetje een onbegonnen opdracht.  Jarno verkleinde de kloof nog tot 20" maar korter kwam hij niet meer. 


de top 3
Simon, Jarno en Joris

maandag 9 juni 2014

Kuringen

Samen met Jarno vandaag meegedaan aan de trio team triatlon van Kuringen.  Jarno zou het zwemmen en het lopen voor zijn rekening nemen, ikzelf het fietsen.  Jarno zwom goed zodat ik met de kopgroep kon meerijden in het fietsen.  Uiteindelijk liep Jarno naar een 3de plaats algemeen en een 1ste plaats bij de teams.  Zo staat pa ook eens op het podium :-) 

maandag 2 juni 2014

Zwevegem en Scherpenheuvel

We moesten ons weer opsplitsen dit weekend.  Jelle deed mee aan de zwemloop in Scherpenheuvel.  Jelle zwom zijn beste tijd tot nu toe op 100m, 1'43". Hij liep dan de snelste looptijd op het heuvelachtige Scherpenheuvelse parcours en eindigde 2de op 5" van de winnaar.
De uitslagen vind je hier


Jarno moest aan de slag in Zwevegem voor zijn allereerste triatlon van het jaar.  Na een serieuze achtervolging won hij met 16" voorsprong op Simon Folens.

Hier kan je het filmpje bekijken
de uitslagen vind je hier