zaterdag 22 februari 2014

Flyeren


Dat je kop al eens op een affiche of flyer van een clubactiviteit prijkt.  Maar dat Oostkamp een foto van Jarno op zijn flyer zet, verwonderde ons toch wel een beetje.  Alhoewel, enkele jaren geleden hebben ze ook ons filmpje van de zwemloop gebruikt ter promotie van hun activiteit. Het is dan ook leuk dit nu te zien.  En zeg zelf, schone foto hé :-)

Klik hier voor het filmpje van de zwemloop in Oostkamp

vrijdag 21 februari 2014

SVS Vlaams Kampioenschap zwemmen


Jarno moest woensdag mee met de bus naar Brugge voor het SVS Vlaams Kampioenschap zwemmen.  Een lange dag.  Om 10u vertrekken, 2 uur bus, een hele namiddag in het zwembad hangen, zitten, wachten om 2x50m te zwemmen en rond 18u terug de bus op om tegen 20u terug in Hasselt aan te komen.

Van de estafette kennen we geen uitslag maar individueel zwom Jarno zijn 50m in 30".23"' (50m bad). Goed voor een 5de plaats bij de niet aangeslotenen.

Uitslagen hier

woensdag 19 februari 2014

Duo MTB duatlon Heusden Zolder


Afgelopen zaterdag nam Jarno samen met klasgenoot Timo Kielich deel aan de MTB duatlon van Bolderberg als duo.  Jarno nam het lopen voor zijn rekening en Timo het mountainbike gedeelte.  Andersom zou een beetje gek geweest zijn.

Na het eerste lopen 2.7km in 9'28" kon Timo als 7de vertrekken voor de 25km door de Bolderbergse bossen.


Na een goeie kilometer loopt Jarno op plaats 3

Al snel klom hij op naar een plaats in de top 3. Maar een paar sterke coureurs moest hij laten gaan zodat een 4de plaats het hoogst haalbare was.  Trouwens algemeen een schitterende tijd van 1u03 gereden.



Jarno consolideerde die 4de plaats met een 2de lopen in 9'45".

Uitslagen vind je hier

maandag 17 februari 2014

Kampioenenviering Kortessem

We waren al een paar keer op de kampioenviering in Kortessem geweest.  Als je de scholenveldloop won mocht je een naturaprijsje afhalen op de viering.  Jarno was dit jaar genomineerd voor de sportbelofte van het jaar.

Dit jaar niks scholenveldloopwinnaars meer aanwezig want ze hadden gekozen voor een andere aanpak. Ook geen tafels enkel stoelen en een toog ... die gesloten bleek te zijn. De receptie zou na de uitreiking van de prijzen plaatsvinden.
Na een aantal inleidende speeches en een danske geplaceerd door een plaatselijke dansclub werden een hele resem sporters afgeroepen die wel één of andere titel en of podiumplaats behaald hadden in hun discipline.  Daarna kwamen de clubkampioenen eraan. Opnieuw een danske, ik begon intussen serieus dorst te krijgen, en dan was het eindelijk tijd voor de belofte, en de sportman-vrouw uitslag.

Jarno greep naast de titel want die ging  volkomen terecht naar Lotte Scheldeman die zowel op Belgisch als Europees niveau zeer goed presteerde.

....en toen ging de toog open......

woensdag 5 februari 2014

SVS zwemmen

SVS zwemmen, Jarno nam deel aan de 25m VS, de 50m VS en de estafette 4x25m. Goed voor een 2de, 2de en 1ste plaats bij de niet aangeslotenen. Hieronder achtereenvolgens de filmpjes van de 25, 50 en estafette.