zondag 1 december 2013

November update



De tijd vliegt, november, de eerste maand waarin we terug begonnen zijn aan de opbouw voor volgend seizoen is al weer voorbij.  Intussen zijn we ook weer een jaartje ouder geworden. 
Wat mezelf betreft heb ik men eigen goed herpakt, al zeg ik het zelf.  Zwemmen terug opgepikt.  Ging wat stroefjes de eerste keer maar dat komt wel in orde. Ook de krachttraining loopt goed, nu weinig herhalingen met veel gewicht die blijf ik doen tot en met december.  Daarna schakel ik over op veel herhalingen en met weinig gewicht. Fietsen gaat prima, af en toe eens op de weg of met de Mtb maar vooral op de rollen. Frequentie van die trainingen 5-6/week.  Enige minpunt, het lopen.  Met amper 4 looptrainingen in november kan en mag ik niet content zijn.  Maar er scheelt altijd wel iets.  Gisteren na een dikke kilometer opnieuw een verrekking, ditmaal links.  Dan lig je weeral 2 weken stil en zo is het altijd wel iets.  Maar ik heb mezelf voorgehouden deze keer niet op te geven en blijven door te gaan, het tij zal ooit wel eens keren zeker.  
Verder zijn de plannen voor de stage volgend jaar in Lanzarote concreet en net in die periode is er ginder een triatlon die ik graag zou meepikken. Klik hier. De korte afstand 1-60-10. Dat zal dan in ene weg mijn eerste wedstrijd van het jaar worden.  Hopelijk lukt het lopen dan een beetje.


Jelle doet intussen dapper voort en het mag gezegd, zijn zwemmen gaat in de goede richting, zit duidelijk in een stroomversnelling. Bij fietsen en lopen wordt zorgvuldig het gazon thuis omgeploegd :-)


Jarno bouwt verder op naar volgend seizoen.  Met 3 zwemtrainingen, 2 fiets en 2 looptrainingen. 1 kracht en stabilisatietraining + 4u sport op school zit zijn week goed vol. De prijzen van de rankings heeft hij intussen ook in ontvangst mogen nemen op de triathlonworld expo.